Custom Service

CREËER JE PERFECTE SIERAAD

Op zoek naar een custom sieraad of aanzoekring?

Naast onze prachtige collectie sieraden zijn wij gespecialiseerd in het creëren van custom sieraden. Met onze uitgebreide ervaring en eigen atelier kunnen wij u helpen om uw perfecte one of a kind sieraad of aanzoekring te ontwerpen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via e-mail of het formulier onderaan de pagina.

Een écht persoonlijk sieraad

Of u op zoek bent voor uzelf, of voor het perfecte kado voor een geliefde - bij Culet Jewellery kunnen wij u bij het hele process te hulp staan.

De mogelijkheden zijn eindeloos...

Initiaal armband

Een, twee of drie initialen? Een geboorte- of huwelijksdatum? Het is allemaal mogelijk - neem contact met ons op om uw eigen persoonlijke armband te maken.

Initiaal collier

Onze gepersonaliseerde initiaalcollier met diamant is al bij een aantal bekende gezichten gespot. Het collier kan naar wens worden samengesteld, denk aan goud, diamanten of gekleurde edelstenen. Neem contact op en we zullen u helpen met het creëren van het perfecte statement piece.

Tennis armbanden

Is er een mooier en meer iconisch sieraad dan een prachtige tennis armband? Wij maken tennisarmbanden in verschillende lengtes en groottes diamant. Ook kan je kiezen voor edelstenen zoals roze of blauwe saffier. Neem contact op voor meer informatie.

Verlovingsringen

We kunnen jouw perfecte custom verlovingsring creëren binnen ieder budget. Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het maken van de perfecte 'one of a kind' ring voor je geliefde.

Sterrebeeld & geboortesteen armbanden

Deze mooie fijne 18 karaats armbanden kunnen geheel naar eigen voorkeuren worden samengesteld met de sterrenbeelden en geboortestenen van jouw geliefden.

Oorbellen en piercings op maat

Heb je een geweldig idee voor een oorbel of piercing en vind je deze niet tussen onze collectie? Wij helpen je jouw idee te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Custom written name bracelet

What a beautiful statement around the wrist - write out a full diamond-studded name. Various fonts and options are possible. Contact us to find out more.

Neem vandaag nog contact met ons op

NEEM CONTACT OP VOOR EEN PERSOONLIJKE SERVICE