RETOUREN EN UITWISSELINGEN

Retourbeleid

We hopen dat je verliefd bent op je Culet Jewellery-item. Als u van gedachten verandert, houd er dan rekening mee dat ons retourbeleid als volgt is:

  1. Ons retourbeleid is 30 dagen. De periode van 30 dagen gaat in op de dag dat u uw artikel ontvangt. Als uw bestelling meer dan één artikel bevat, gaat de periode van 30 dagen pas in nadat u alle artikelen van uw bestelling heeft ontvangen.
  2. Nadat je aan ons hebt aangegeven dat je je artikel wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om het artikel aan ons te retourneren.
  3. Stuur het artikel indien mogelijk terug in de originele verpakking - doos en etui.
  4. U kunt het artikel in uw eigen huis passen, maar het artikel dient nieuw, ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd te worden geretourneerd.

Houd er rekening mee dat artikelen die online zijn gekocht niet kunnen worden geruild of geretourneerd in Culet winkels of verkooppunten.

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Alstublieft Neem contact op rechtstreeks om de retourzending van uw artikel te regelen. Retourneren is gratis en we zorgen ervoor dat het binnen 14 dagen na uw aangevraagde retour wordt opgehaald.

We zullen uw terugbetaling verwerken zodra uw artikel aan ons is geretourneerd of zodra u een bewijs van verzending met ons hebt gedeeld. Uw terugbetaling wordt verwerkt met dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt voor uw oorspronkelijke bestelling, tenzij u expliciet instemt met een andere methode. Er zijn geen extra kosten voor uw terugbetaling. Houd er rekening mee dat er een vertraging kan optreden in de betaling die op uw bankrekening wordt weergegeven, afhankelijk van de betaalmethode die u heeft gebruikt.

UITWISSELINGEN

Om uw artikel te ruilen, alstublieft Neem contact op direct.

Als je een cadeau hebt ontvangen en je wilt het voor iets anders inruilen, zorg er dan voor dat je een aankoopbewijs of kassabon bij de hand hebt. Als u deze niet heeft, alstublieft Neem contact op. 

Houd er rekening mee dat gegraveerde items niet kunnen worden geruild.

Helaas kunnen we geen omruilingen verwerken van artikelen die online zijn gekocht bij Culet winkels of verkooppunten.

GARANTIE BELEID

Hoge kwaliteit is waar het bij ons om draait - en we zijn er zeker van dat u zowel de hoge kwaliteit van onze producten als de prachtige ontwerpen zult waarderen.

Al onze sieraden zijn in overeenstemming met de wet gekeurd bij Waarborg Holland, het Europese Assay Office. Dit zorgt ervoor dat elk item dat u bij ons koopt, is gecertificeerd als van hoge kwaliteit en authentiek.

Elk item dat u bij Culet Jewellery koopt, wordt gedekt door een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Deze garantie is geldig met uw aankoopbewijs. Als u een beroep wilt doen op uw garantie, ga dan altijd met uw aankoopbewijs terug naar de winkel waar u uw sieraden heeft gekocht. Uw garantie dekt schade die is ontstaan door normaal gebruik van uw sieraad. Diamanten die in de zetting ontbreken, worden gedurende drie maanden na aankoop kosteloos vervangen. Hierna kunnen kosten in rekening worden gebracht. Om een reparatie te regelen, a.u.b. neem online contact met ons op of bezoek een van onze winkellocaties. We streven ernaar om je gerepareerde artikel binnen 3 weken aan je terug te sturen.

Voor artikelen die zijn gekocht bij juweliers die artikelen van het merk Culet Jewellery verkopen, geldt hetzelfde garantiebeleid als hierboven vermeld.

Raadpleeg ons voor ons volledige garantiebeleid voorwaarden.

Artikelen die buiten de garantieperiode vallen, kunnen nog steeds worden gerepareerd, maar er kan een vergoeding van toepassing zijn. Neem contact op voor meer informatie.