📦 Free insured shipping on all orders

🤑 Pay Later or in installments with Klarna

🍃 100% RJC COC Certified Recycled Gold

Your cart

Your cart is empty

Wij zijn Culet. Hét Nederlandse toonaangevende fine jewelry merk We staan bekend om moderne en hoge kwaliteit sieraden van gerecycled 18 karaats goud en diamanten.

Ons verhaal

Culet Jewellery-oprichters Nikki en Kim de Jong leerden als zesde generatie in de juwelen- en diamantindustrie al op jonge leeftijd de waarde van sieraden inzien: een investering om voor altijd te koesteren. Hun moeder, oom en grootmoeder - die samen met hun grootvader in de jaren ‘70 Pas Diamonds oprichten - werkten allemaal in de juwelenindustrie. De ambacht is tot maar liefst vijf generaties terug te tellen in hun stamboom.

Met Culet Jewellery hopen de zussen iets nieuws en verfrissends toe te voegen aan de wereld van fine jewellery - door een brug te slaan tussen de exclusieve wereld van high-end sieraden en het huidige modebeeld met leuke en trendy ontwerpen, zoals ‘ear party’ sieraden en écht diamanten piercings. De lijn bestaat uit kettingen, ringen en armbanden om mee te mixen & matchen en een persoonlijke collectie samen te stellen. 

“investeren in écht goud betekent dat je investeert in kwaliteit die een leven lang meegaat en bovendien: haar waarde behoudt.”

Al het goud dat voor de sieraden van Culet wordt gebruikt is gerecycled. De diamanten en natuurlijke edelstenen zijn natuurlijk en ontgonnen. Culet staat voor een anti-wegwerpcultuur die hand in hand gaat met een liefde voor frisse, aparte sieraden. Een exemplaar van Culet is dé accessoire voor de stijlvolle en bewuste vrouw die gelukkig wordt van een weloverwogen aankoop. Een sieraad om voor altijd te koesteren

Met de missie om vrouwen te helpen de waarde te zien van echt goud en diamanten sieraden streeft Culet naar een nieuwe standaard van luxe in de sieradenwereld. Bewuster consumeren zijn daarbij de toverwoorden. Join the movement voor duurzame kwaliteitssieraden en ervaar zelf de pracht en waarde van echt goud en diamanten. Deze generatie vrouwen verdient het perfecte sieraad om altijd te willen en kunnen dragen.

Letter from the founders 

Door onze familieachtergrond als zesde generatie van de familie Pas groeiden we op met juwelen- en diamanten. Onze moeder leerde ons al op jonge leeftijd de waarde van sieraden inzien en gaf ons mee dat het een investering is om voor altijd te koesteren. 

Voor een veel te lange tijd was fine jewelry ontoegankelijk, (veel) te duur en het imago behoorlijk verouderd. Met Culet creëren we een fine jewelry merk waarmee we een brug slaan tussen de exclusieve wereld van high-end sieraden en het huidige modebeeld. 

Onze missie is om vrouwen de waarde te laten inzien van echt gouden en diamanten sieraden. Soms moeten we onszelf even knijpen dat ons merk wordt gedragen door BN’ers als influencers Anna Nooshin, Monica Geuze, Julia Mekkes en zangeres Tabitha. 

Deze generatie verdient het perfecte sieraad om altijd te willen en kunnen dragen. 

Onze missie

Deze generatie vrouwen de waarde laten inzien van echt gouden en diamanten sieraden.

ONZE WAARDEN

01

Our promise

We hopen bij te dragen aan een wereldwijde movement voor duurzame kwaliteitssieraden die een leven lang kunnen meegaan. Duurzaamheid is een onmiskenbaar onderdeel van ons DNA. Wij zijn anti-wegwerp cultuur en staan voor weloverwogen aankopen die worden gekoesterd. 

02

Echt 18 karaats goud

Vanwege de hoge kwaliteit en prachtige rijke kleur werken wij alleen met 18 karaats goud. Nooit plated of vermeil om jouw sieraden altijd te willen en kunnen dragen.

03

Ethische diamanten

De diamanten en edelstenen die voor de sieraden worden gebruikt, zijn natuurlijk en ontgonnen in overeenstemming met het Kimberley-proces.

04

Waarborg Holland Keurmerk

Alle sieraden worden gekeurd bij WaarborgHolland. Je kunt dus honderd procent zeker zijn van de kwaliteit.  

05

Duurzaam geproduceerd

Al het goud in de sieraden van Culet Jewellery is 100% COC-gecertificeerd 18 karaats, gerecycled en op duurzame wijze verkregen. 

06

Generaties ervaring

Het familiebedrijf wordt gerund door Nikki en Kim de Jong op basis van 6 generaties ervaring in de juwelen- en diamantindustrie. 

07

Goede prijs-kwaliteitverhouding

We begrijpen dat fine jewellery een investering is en willen daarom de mooiste en eigentijdse ontwerpen van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.